XERRADA SOBRE "LA CARN DE VEDELLA EN LA NOSTRA DIETA: BENEFICIA O PERJUDICA" A LA PARTIDA DE LLIVIA A CÀRREC DE JOSÉ-MANUEL REY SANTISO (18/06/2016)


XERRADA "LA CARN DE VEDELLA EN LA NOSTRA DIETA: BENEFICIA O PERJUDICA" 
A CÀRREC DE JOSÉ-MANUEL REY SANTISO
DEMANADA PER L'AAVV DE LA PARTIDA DE LLIVIA 
DATA:  18 de juny de 2016
L’associació SOM LLEIDA té el plaer de presentar-vos al Doctor Veterinari creador del projecte "X-KISIT":  JOSÉ-MANUEL REY SANTISO.

Va néixer a Taboada (Lugo), tot i que fa molts anys que està a Catalunya. Fixa la seva residencia a Almacelles a l'any 1990.
Llicenciat en Veterinària a l'any 1987 per la Facultat de Veterinària de Bellaterra, 1ª promoció de veterinaris de Catalunya, especialitat medicina i nutrició bovina. Doctorat en Veterinària a l'any 1996 a la Facultat de Veterinària de Bellaterra (UAB) amb menció "cum laude".
Professor associat de practiques de camp i col.laborador extern de la assignatura "Clínica de remugants" a la Facultat de Veterinària de Bellaterra (UAB).
Ha participat en diversos programes de TV com: Veterinaris (TV3) on va esser el primer veterinari de la província de Lleida que va participar en el programa, Que Qui Com (33), Pelo Pico Pata (Antena3), Bestial (La Sexta), La Granja de los Famosos (Antena3).
Ha publicat articles científics en diverses revistes veterinàries nacionals i internacionals:  Journal Dairy Science (USA), Medicine Veterinary (Alemanya), Veterinary Record (Anglaterra) , Albeitar (Espanya) i Frisona Española (Espanya), entre altres.
Després d’una llarga i exhaustiva investigació que va dur a terme durant quatre anys, sobre la criança i engreix de vedells de la raça Limusina sense cap tipus de pinsos, només amb farratges de collita pròpia, va aconseguir desenvolupar la fórmula alimentària que dona com a resultat una carn molt beneficiosa per a tothom.

Com ha estat el procés i els beneficis d’aquesta carn es el que avui ens explicarà el Doctor Veterinari, José-Manuel Rey Santiso, en la xerrada que porta per títol: “La carn de vedella en la nostra dieta: beneficia o perjudica
Per a qualsevol consulta:
José-Manuel Rey Santiso

Doctor Veterinari