XERRADA "DESCOBRINT EL GUERNICA" A L'ASSOCIACIÓ MINERVA DONA (10-03-2014)

***XERRADA organitzada per SOM LLEIDA, sol.licitada per l’assoc Minerva Dona
TITOL: “Descobrint el Guernica”
PONENT: Josep Anton Ferrer. Restaurador d’art.
DIA: 10 de març de 2014
HORA: 18,00h
LLOC: Seu social Assoc. Minerva: Equipament cívic Generalitat. c/ Mercè, 1. Lleida


Agrair a l’Associació Minerva Dona que sol.liciti a SOM LLEIDA per a fer la present xerrada en commemoració al dia de la Dona Treballadora i al Centre Cívic Generalitat el cedir-nos l’espai.
El ponent que ens acompanya es una persona molt especial per a mi.
Un home carregat de saviesa, discret (perquè sempre vol passar desapercebut), amb un gran amor per l’art i per educar a la gent, perquè sapiguem valorar l’art.
I això es tradueix en la facilitat que te d’explicar les obres dels diferents autors, amb tanta naturalitat i espontaneïtat que no hi ha ningú que no l’entengui.
La seva professió està dedicada a la preservació del patrimoni cultural per al futur.
Josep-Antoni Ferrer. Prestigiós restaurador d’art.
Va néixer a Caspe (Zaragoza) tot i que es va establir a Lleida i juntament amb el seu soci, Lluís Capdevida, ahir, avui i sempre els coneixem com Casa Ferrer.
Els avala els excel·lents treballs en múltiples restauracions al llarg de la geografia espanyola, a la vegada que ho combinen amb els tallers i classes que imparteixen.

Com a novetat d’aquests darrers premis SOM LLEIDA, Josep-Antoni va ser el creador del disseny i dels trofeus entregats i que s’han instaurat com a insígnia de la nostra entitat per sempre més.

Avui tenim el plaer de tenir-lo amb nosaltres, per a que ens imparteixi la xerrada que porta per títol: “Descobrint el Guernica”.



Moltes gràcies!