SEGONA RONDA V PREMIS SOM LLEIDA 2013


_______________________________________

Benvolguts amics.
Una vegada realitzada la 1a ronda de nominacions per als V PREMIS SOM LLEIDA, us comuniquem els cinc candidats més votats de cada grup, per ordre alfabètic i amb els motius que vosaltres heu ficat.
V premis SOM LLEIDA que es lliuraran en l’acte oficial que se celebrarà a les 21,00h del dia 29 de novembre de 2013, al Restaurant Fonda del Nastasi.
Teniu que triar una única opció de cada un dels apartats i retornar-ho a Som Lleida.
ASSOCIACIONS (escull una sola associació de les 5 nominades)

Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.- Pels 40 anys ininterromputs de treballar per la promoció de la singularitat del conjunt monumental del Turó de la Seu Vella, per vetllar per la seva conservació i per afavorir el seu coneixement científic.

Associació Antisida.- Per la seva feina del dia a dia, quasi sempre callada, en favor de les persones que viuen o envolten la realitat de la malaltia del VIH a Lleida i comarques.

Associació Armats de Lleida.- Per la promoció i el suport que donen a lleidatans en tots els àmbits de la nostra cultura i per les accions benèfiques i socials que duen a terme per tal de recolzar a les entitats desfavorides de la nostra ciutat de Lleida.

Associació Arrels-Sant Ignasi de Loiola.- Per la gran i diversa tasca social que fa a la nostra ciutat de Lleida, en quan a l'atenció que, abasta a persones sense llar, drogodependents i totes les persones més desfavorides.

Associació Castellers de Lleida.- Per ser una colla de persones que acull a tothom, que porta el nom de Lleida arreu, i que fa castells, amics i cultura a més de implicar-se amb entitats desfavorides de la nostra ciutat que necessiten suport.


PERSONES (escull una sola persona de les 5 nominades)

Enric Figueres Francés.- Per la seva implicació incondicional en la cultura lleidatana des de diferents vessants i associacions i per la tasca de cooperació internacional que du a terme amb entitats a Colòmbia a la vegada que, des de Lleida ajuda i mostra la gran sensibilitat que te amb els nouvinguts.

Joan-Ramon González Pérez.- Per la seva dedicació a potenciar el patrimoni històric i cultural de les Terres de Lleida en general i en especial els valors que permeten al conjunt monumental del Turó de la Seu Vella ser merescut candidat a la declaració com a Patrimoni Mundial.


Joan Suñol Bosch.- Per la seva vocació i dedicació constant en fomentar la solidaritat i l’acolliment a les persones sense sostre, lluitant perquè es faci justícia social a la nostra ciutat i reivindicant els drets de les persones en situació de sense llar, fent-ho des de la prioritat d'atendre les persones en situació de més vulnerabilitat, dedicant-los directament el seu temps i estimant-los profundament.


Teresa Mayoral Seró.- Per presidir i saber conduir l'assoc. Festa de Moros i Cristians de Lleida, una entitat que engloba moltes persones, concretament, sis comparses, fer arribar aquesta festa i el nom de Lleida a Itàlia i per l'èxit d'organització en totes les activitats i trobades que fa l'entitat, com l'enllaç Reial al Castell del Rei. Per saber portar una festa que es un exemple de respecte i convivència entre cultures.

Xavier Eritja Ciuró.- Per col.laborar desinteressadament des de fa molts anys i sempre que se li proposa, amb tot el relacionat amb la recerca històrica dels barris i les partides de Lleida. Gràcies a ell, els lleidatans coneixem més els nostres avantpassats i la nostra història.


INSTITUCIONS-EMPRESES 
(escull una sola institució-empresa de les 5 nominades)

Associació-Cooperativa Terres de Lleida. Actel.- Per la iniciativa d’etiquetar el cava brut imperial “Mas del Senyor 1907” amb fotos de detalls escultòrics del claustre de la Seu Vella i també per la modèlica decisió d’aportar el 5% de la venda del producte al pressupost del Consorci del Turó de la Seu Vella.

Federació d’entitats per a la salut. Fesalut.- Per la feina de visualitzar i donar a conèixer, les més de 40 entitats dedicades al món de la salut que, engloba a persones de Lleida i comarques.


Fundació Ferreruela-Sanfeliu.- Per destinar recursos professionals i econòmics a atendre a persones en situació de pobresa en països subdesenvolupats i per crear beques i ajuts a la formació per contribuir a la millora de qualitat de vida de persones amb problemes visuals.


Obra Social "La Caixa".- Per la seva implicació i col·laboració amb projectes i entitats socials de Lleida que, tot i passar per moments conflictius i difícils, no ha deixat de banda la seva part social.

Supermercats Pujol.- Per la constant col·laboració amb iniciatives socials de Lleida i per la solidaritat amb les entitats que, en aquest moments de crisis, fan sempre costat amb les seves donacions.

Aquest segon correu, serà revisat per la Notària que, farà el recompte i aixecà acta. El dia de l’entrega dels premis s’obrirà el sobre amb el nom dels premiats.
Recordeu que el tema és: Associació, Institució-Empresa i Persona que vosaltres penseu que ha fet més per la societat lleidatana, en qualsevol aspecte.
Agraïm la vostra col·laboració, no oblideu que, SOM LLEIDA “Som tota la gent de Lleida i entre tots ho decidirem”.
Per qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar en aquests correus: somlleida@hotmail.com i premissomlleida@gmail.com i al tel. 606 62 81 65. A partir d’aquest moment restem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.

Ben cordialment,
Empar Rovira

Presidenta Associació SOM LLEIDA grup d’opinió i participació ciutadana de Lleida.