Nominats premis SOM LLEIDA 2012

NOMINATS PREMIS SOM LLEIDA 2012



ASSOCIACIONS    
Associació Armats de Lleida.- Per la difusió de la cultura lleidatana i la col.laboració amb ajuts econòmics i altres, a entitats i col.lectius dedicats a l’atenció i benestar de les persones més desfavorides.

Associació Shalom.- Per la seva llarga trajectòria i una feina molt eficaç en l'atenció i integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, garantint l’atenció i la integració a la trama social en el transcurs de la seva vida.

Associació Trobada Empresarial al Pirineu.- Per la iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans que, van adquirir un compromís amb el teixit econòmic i empresarial Lleidatà  i que, en el decurs del temps s'ha consolidat com, la trobada econòmica més important de Catalunya.

Fundació Catalana de Cooperació.- Pel compromís amb el mon cooperatiu i l’industria agroalimentària del nostre entorn doncs, constitueix un centre de gestió i assessorament de recursos humans per al sector agroalimentari de les comarques de Lleida.

Fundació Social Sant Ignasi de Loiola-Arrels.- Pel seu programa “Arrels” a favor dels més desfavorits  de la nostra ciutat que, des de fa una colla d’anys i a pesar dels moments actuals tant complicats, continua impulsant, amés de tenir un moviment de voluntaris important que afavoreix a que Lleida sigui una ciutat més sensible.

                                               
PERSONES    
Antoni Llaràs Gese.- Director general del Grup Actel, cooperativa agroalimentària lleidatana, amb més de 122 cooperatives i prop de 12.000 famílies que viuen i volen continuar vivint de la terra. Per ser un exemple de persona que promou la força del cooperativisme en el món agrari.

Emiliano Astudillo Doménech.- Doctor en medicina i cirurgia, especialista en endocrinologia i nutrició i membre de la comissió Nacional de Finances de Creu Roja Espanyola. Per la seva constant dedicació i vocació de servei a la ciutat de Lleida, a Catalunya i Espanya mitjançant la seva dedicació personal i professional en el transcurs del temps.

Josep Giralt Lladanosa.- Vicepresident de la Confederació Catalana ECOM Catalunya i president de la Federació territorial de Lleida. Per la seva trajectòria com a persona defensora de la igualtat de les persones, sigui quina sigui la seva circumstància i per la seva tasca en el món de la discapacitat física, tant com a fundador i com a gerent d’Aspid.


Juanjo Garra Lorenzo.- Alpinista lleidatà i càmera d'alçada que ha participat en nombroses expedicions en diversos continents del planeta des de 1989. Per aportant amplis i diferents coneixements culturals, religiosos, d'estil de vida i costums dels diferents llocs del planeta.

Rafael Ferreruela Serrano.- Doctor en medicina i cirurgia, especialista en oftalmologia que, fomenta la investigació i la recerca en el camp de l'oftalmologia. Per ser una persona que projecta la solidaritat lleidatana, canalitzant recursos professionals i  econòmics per atendre les necessitats de països subdesenvolupats o persones en situació de pobresa.


INSTITUCIONS-EMPRESES   
Audivio Multimedia, SL.- Per la promoció de la nostra ciutat a nivell internacional, gravant la sèrie de TV Rotten Rain  íntegrament a Lleida. I pel compromís amb els seus projectes i la innovació  tant visual com conceptual, amb la realització de treballs actuals i transgressors.

Centre Ibercaja Lleida.- Per la labor social, oferta formativa i ajudes assistencials a la ciutadania lleidatana i el seu compromís en educació, solidaritat i ocupació que duu a terme a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Editorial Pagès Editors.- Per la seva trajectòria i el gran nivell professional assolit, reconegut arreu de Catalunya i també a nivell internacional doncs, porta el nom de Lleida a totes les Fires i especialment, pel seu decidit suport  als autors i publicacions de Lleida.


Grup Sorigué.- Per aplicar polítiques de responsabilitat social mitjançant la formació ocupacional de persones amb disminució psíquica, beques d'estudis universitaris, ajudes socials, promoció d’habitatges protegits, convenis culturals, i la creació a Lleida d'un centre cultural de prestigi internacional.

Obra Social "La Caixa".- Per la implicació social i cultural a la ciutat de Lleida donant suport econòmic a gran quantitat d'associacions i entitats  i per la sensibilitat que demostra en els col.lectius  més desfavorits ajudant-los en diferents àmbits.