PRIMERA RONDA DE NOMINACIONS ALS PREMIS SOM LLEIDA
 

Tal i com fem cada any i seguint amb el tarannà de SOM LLEIDA, els premis son escollits per la societat lleidatana.
Recordeu que el tema és: ASSOCIACIÓ, EMPRESA i PERSONA que vosaltres penseu que ha fet més per la societat lleidatana, en qualsevol aspecte, durant aquest any.

Per tal de votar en aquesta primera ronda, uns heu de descarregar aquest fitxer i omplir l'apartat seguent de la carta:


Una vegada cumplimentats els noms i els motius podeu enviar-ho a:

premissomlleida@gmail.com
 

NORMATIVA
-         S’ha de votar a les tres categories, de no ser així, la Notària no acceptarà la votació.
-         No es pot votar a polítics en actiu, ni a membres de la junta de l’Associació SOM LLEIDA.
-         Aquesta votació està oberta a tothom però, no s’acceptarà mes d’una votació per correu i persona.


SISTEMA DE VOTACIONS A LES DUES RONDES
-          Comença amb una primera ronda de nominats, on ens retornareu aquest correu amb les vostres tres opcions i el motiu pel qual els nomineu.
-         Més endavant, és farà una segona ronda on, sortirà la llista amb els 5 més votats de cada categoria que hagin sortit de la primera ronda. Aquests 5 es converteixen amb els nominats d’aquest any i ens retornareu el correu on haureu triat un dels cinc.
-         Dos dies abans de l’entrega dels IV premis SOM LLEIDA, la Notària entrarà en el nostre correu i farà el recompte, tot aixecant acta. I el dia de l’entrega dels premis s’obrirà el sobre amb el nom dels premiats.


Agraïm la vostra col·laboració, no oblideu que, SOM LLEIDA som tota la gent de Lleida i entre tots decidim els premiats.
Per qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar en aquest correu: premissomlleida@gmail.com  també al tel. 606 62 81 65. A partir d’aquest moment restem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.
 Recordar-vos que, a través de la web de SOM LLEIDA podreu veure tota l’activitat de l’associació i copiar les fotos que us interessin. 

Ens podeu trobar tambè a: