ACTE SOLIDARI DE SOM LLEIDA AMB LES GERMANETES 29-01-2011

Un any més SOM LLEIDA, ha dedicat un dia als avis i àvies del Centre Juana Jugan de les Germanetes dels pobres.

El passat dissabte dia 29 de gener, com cada any, els va oferir i va compartir amb ells una xocolatada , gràcies a col·laboració de Cafès Batalla i el Grup Cultural Garrigues, acompanyada de rebosteria feta expressament per la Pastisseria Pans Pardinyes.

L’acte va estar completat amb una Cantada a càrrec de la Rondalla Nacencia del Centre Extremeño, i la fabulosa actuació de dos Mags: Mag Reivax i el Mag Arnau (el mag més jove de Lleida, amb tant sols 12 anys)

En acabar, es va fer entrega a tots els avis, dels regals oferts per l’assoc. SOM LLEIDA en nom de tots els ciutadans i ciutadanes de Lleida. I l’entrega de productes de neteja per al Centre, gràcies a la donació de l’empresa Derquim de Torrefarrera.

Hem comptat també, com cada any, amb el suport del Diari La Mañana, per a la seva difusió.

Pot semblar un acte que passa desapercebut per alguns però, la solidaritat de la gran quantitat d’associacions, entitats culturals, empreses, i veïns de Lleida, que engloba i dona suport a l’assoc. SOM LLEIDA, queda patent en aquest acte.

El missatge de que, “la ciutadania de Lleida els te presents i no estan en l’oblit”, que la presidenta de SOM LLEIDA, va transmetre a tots els avis i àvies més desfavorits de la nostra ciutat, va estar molt agraït, tant per les Germanetes del Centre com pels residents.

Empar Rovira

Presidenta de l'assoc. SOM LLEIDA