RELATS A DUES BANDES - DOWN LLEIDA

Benvolguts/es,

Com a Presidenta de Down Catalunya i Down Lleida i en nom de totes les famílies que represento, em complau convidar-vos a la presentació del llibre RELATS A DUES BANDES, iniciativa de les entitats que formen part de Down Catalunya.

Aquest llibre, amb pròleg de Sebastià Serrano, és un recull de fets històrics, records personals, llegendes de Catalunya, explicats per 25 personalitats significatives de diferents àmbits socials de tot el territori

(Jordi Pujol, Pascual Maragall, Rosa Tous Víctor P. Pallarès, Joan Pera, Pare Manel, Salvador Alsius, Isabel Clara Simó Isidre Fainé entre altres), que han estat entrevistats per 25 joves amb Síndrome de Down, alguns d’ells de la nostra Associació. Aquests joves volen ser una eina de transmissió de cultura i uns agents actius de la recerca històrica, així com escriptors plens d’il·lusió, entusiasme i, per descomptat esforç i dedicació.

La presentació tindrà lloc el dia 18 de març a les 19:h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Lleida i ens complauria enormement poder comptar amb la vostra presència.

Rebeu una cordial salutació,

Pilar Sanjuan Torres,

Presidenta de Down Lleida i Down Catalunya