PREMIS SOM LLEIDA 2014: NOMINACIONS

Premiats Som Lleida 2013
Benvolguts amics.
La junta de l’associació SOM LLEIDA us comunica que, comença la 1a ronda de nominacions dels VI premis SOM LLEIDA que es lliuraran en l’acte oficial que se celebrarà a finals de novembre de 2014.
Tal com fem cada any i seguint amb el tarannà de SOM LLEIDA, els premis són escollits per la societat lleidatana.
Recordeu que el tema és: ASSOCIACIÓ, EMPRESA i PERSONA que vosaltres penseu que ha fet més per la societat lleidatana, en qualsevol aspecte, durant aquest any.
Us recordem el sistema de votació:
-          Comença amb una 1a ronda de nominats, on ens retornareu aquest correu amb les vostres tres opcions i el motiu pel qual els nomineu.
-         Més endavant, es farà una 2a ronda on, sortirà la llista amb els 5 més votats de cada categoria que hagin sortit de la primera ronda. Aquests 5 es converteixen amb els nominats d’aquest any i ens retornareu el correu on haureu triat un dels cinc.
-         Dos dies abans del lliurament dels VI premis SOM LLEIDA, la notària entrarà en el nostre correu i farà el recompte, tot aixecant acta. I el dia del lliurament dels premis s’obrirà el sobre amb el nom dels premiats.

ASSOCIACIÓ:
Motiu:
EMPRESA:
Motiu:
PERSONA:
Motiu:

Normativa:
-         S’ha de votar a les tres categories, de no ser així, la notària no acceptarà la votació.
-         No es pot votar a polítics en actiu, ni a membres de la junta de l’Associació SOM LLEIDA.
-         Aquesta votació està oberta a tothom però, no s’acceptarà més d’una votació per correu i persona.
Agraïm la vostra col·laboració, no oblideu que, SOM LLEIDA som tota la gent de Lleida i entre tots decidim els premiats.
Per qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar en aquests correus: somlleida@hotmail.com i també al tel. 606 62 81 65. A partir d’aquest moment restem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.
 Recordar-vos que, a través del web de SOM LLEIDA podreu veure tota l’activitat de l’associació i copiar les fotos que us interessin. 

Ens trobareu en aquest enllaç:
 http://somlleida.blogspot.com