PREMIS SOM LLEIDA 2013 - NOMINACIONS

Benvolguts amics
Us comuniquem que, comença la 1a ronda de nominacions dels V premis SOM LLEIDA que s’entregaran en l’acte oficial que es celebrarà el dia 29 de novembre de 2013.
Tal i com fem cada any i seguint amb el tarannà de SOM LLEIDA, els premis son escollits per la societat lleidatana.
Recordeu que el tema és: ASSOCIACIÓ, EMPRESA i PERSONA que vosaltres penseu que ha fet més per la societat lleidatana, en qualsevol aspecte, durant aquest any.
Us recordem el sistema de votació:
-          Comença amb una primera ronda de nominats, on ens retornareu aquest correu amb les vostres tres opcions i el motiu pel qual els nomineu.
-         Més endavant, és farà una segona ronda on, sortirà la llista amb els 5 més votats de cada categoria que hagin sortit de la primera ronda. Aquests 5 es converteixen amb els nominats d’aquest any i ens retornareu el correu on haureu triat un dels cinc.
-         Dos dies abans de l’entrega dels V premis SOM LLEIDA, la Notària entrarà en el nostre correu i farà el recompte, tot aixecant acta. I el dia de l’entrega dels premis s’obrirà el sobre amb el nom dels premiats.

ASSOCIACIÓ:
Motiu:
EMPRESA:
Motiu:
PERSONA:
Motiu:

Normativa:
-         S’ha de votar a les tres categories, de no ser així, la Notària no acceptarà la votació.
-         No es pot votar a polítics en actiu, ni a membres de la junta de l’Associació SOM LLEIDA.
-         Aquesta votació està oberta a tothom però, no s’acceptarà mes d’una votació per correu i persona.
Agraïm la vostra col·laboració, no oblideu que, SOM LLEIDA som tota la gent de Lleida i entre tots decidim els premiats.
Per qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar en aquests correus:somlleida@hotmail.com i premissomlleida@gmail.com  també al tel. 606 62 81 65. A partir d’aquest moment restem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.
 Recordar-vos que, a través de la web de SOM LLEIDA podreu veure tota l’activitat de l’associació i copiar les fotos que us interessin. 

Ens trobareu en aquest enllaç directe:
  http://somlleida.blogspot.com
http://www.facebook.com/associacio.somlleida
      


   Ben cordialment,
   Empar Rovira
   Presidenta Associació SOM LLEIDA