LES NOTÍCIES DE SOM LLEIDA



Des de SOM LLEIDA, donem suport i difusió a totes aquelles activitats que ens fan créixer com a persones.
Us donem informació sobre propostes de “TALLERS  ANTICRISI” que ens han fet arribar a SOM LLEIDA adreçat per a totes les associacions i entitats de Lleida.
S’ajusten a totes les necessitats i pressupostos.


"Moltíssimes gràcies Jordi Marimon per tot el que ens has donat a molts lleidatans, que es molt i aquí queda. Dimarts 31 de juliol, a les 5h de la matinada ens has deixat, donant-nos la oportunitat a tots els que t’estimen de poder-nos acomiadar de tu. El més sentit condol per l’esposa, Tere i fills: Tere, Jordi, Cristina i Mireia. Gràcies per deixar-me compartir aquests últims dies d’en Jordi al vostre costat. Soc molt privilegiada, per haver tingut la sort de conèixer-te i formar part d’alguns moments de la teva vida. Amb aquests records es amb el que em quedo. Gràcies JORDI.         Empar"



L'ALPINISTA LLEIDATÀ, JUANJO GARRA, UN DELS NOMINATS EN LA DARRERA EDICIÓ DELS PREMIS SOM LLEIDA, MOR EL PASAT DIA 26 DE MAIG EN UNA EXPEDICIÓ AL DHAULAGIRI.








SOM LLEIDA ja disposa del nou catàleg de xerrades per al curs 2012-2013 amb més d'un centenar de propostes. (Consulta el catàleg)






La Comunicativa CTO, és un col.lectiu que pretén aplegar actors, actius, apassionats del teatre i professionals del camp social que reclamen l'ús de les arts escèniques com a eina d'intervenció sociocultural.
En una col.laboració mútua amb SOM LLEIDA, l'actor Jaume Belló ofereix xerrades sobre "
Resolució de conflictes mitjançant el teatre-diàleg (Teatre de l’oprimit)"