ACTE SOLIDARI DE SOM LLEIDA AMB LES GERMANETES DELS POBRES 28-01-2012


ACTE SOLIDARI de SOM LLEIDA amb el lema: “El nostre regal és el teu somriure”

Gràcies a la col.laboració d’associacions, entitats culturals, empreses, i veïns de Lleida, un any més SOM LLEIDA, ha pogut dedicar un dia als avis i àvies del Centre Juana Jugan de les Germanetes dels pobres.
El passat dissabte dia 28 de gener, com cada any, els va oferir i va compartir amb ells una xocolatada , gràcies a col·laboració de Cafès Batalla i el Grup Cultural Garrigues, acompanyada de rebosteria feta expressament per la Pastisseria Pans Pardinyes.
L’acte va estar completat amb l’actuació dels Grallers de Pardinyes, amb caps grossos inclosos, i una cantada d’havaneres a càrrec del Grup “Mai és tard”
En acabar, es va fer entrega a tots els avis, dels regals oferts per l’assoc. SOM LLEIDA en nom de tots els ciutadans i ciutadanes de Lleida. I l’entrega de productes de neteja per al Centre, gràcies a la donació de l’empresa Derquim de Torrefarrera.
Hem comptat també, com cada any, amb el suport del Diari La Mañana, per a la seva difusió.

La solidaritat de la gran quantitat d’associacions, entitats culturals, empreses, i veïns de Lleida, que engloba i dona suport a l’assoc. SOM LLEIDA, queda patent en aquest acte que.

El missatge de que, “la ciutadania de Lleida els te presents i no estan en l’oblit”, que  la presidenta de SOM LLEIDA, va transmetre a tots els avis i àvies més desfavorits de la nostra ciutat, va estar molt agraït, tant per les Germanetes del Centre com pels residents.

Les Germanetes, sabedores de les persones i entitats que han col.laborat, m’encomanen que, en el seu nom, agraeixi sincerament aquesta atenció i us doni una afectuosa salutació, que compleixo encantada.

I en nom de l’Associació SOM LLEIDA, dono una vegada més moltíssimes gràcies per aquesta col.laboració desinteressada.

GRÀCIES PER PENSAR UN ANY MÉS, AMB LA NOSTRA GENT GRAN.