30-01-2010 - Tarda amb les Germanetes

“Gràcies, gràcies, moltes gràcies”

Aquestes son les paraules que Sor Maria Jesus, del Centre Juana Jugan de les Germanetes dels pobres, i Empar Rovira, de SOM LLEIDA, no és cansen de repetir i volen transmetre a la ciutadania de Lleida. Despres de l’espectacular èxit que va tenir la festa organitzada per aquesta associació, el passat dissabte, 30 de gener.

“Un any més SOM LLEIDA ens ha cautivat amb una tarda plena de sorpreses, una gran festa que, ha estat tot un èxit, li demanem a la seva presidenta que, transmeti publicament a tots els seus col.laboradors, la nostra gratitut”. Aquestes son les paraules de Sor Maria Jesus, directora del Centre, li va comunicar a Empar Rovira per a que ho fes extensiu a tots els que l’han ajudat i hi han participat d’alguna manera.

“No puc obiar que, aquesta gran vetllada, ha estat possible gràcies a les empreses Grup Cafés Batalla i Derquim, Entitat Cultural Garrigues, Pastisseria Pans Pardinyes, un gran nombre de vocalies i assoc. de veïns de Lleida i part dels comerços del c/ Sant Antoni. I per suposat, les maravelloses actuacions de Mags del Món i Coral Estel”. Diu Empar Rovira, fent públic aquest reconeixement.

Empar Rovira, va transmetre als avis i àvies del centre que, la gent de Lleida els recorda, i com a mostra de que els lleidatans els tenim en compte, va fer entrega a tots i cada un dels residents, d’un regalet, recollit de entre un gran nombre de vocalies i associacions de veïns dels barris de la ciutat que, son, sens dubte, els representants de la gent d’apeu de Lleida.

Una vegada més SOM LLEIDA te que agraïr el suport que ha rebut dels ciutadans de Lleida, i per sobre de tot, agraïr la tasca que fan les “nostres germanetes” per tots els nostres. Gràcies, gràcies, moltes gràcies.